Živ Žav 2021

Pred nami je že 20. jubilejni ŽIV ŽAV. Kljub razmeram, v katerih smo se znašli, bi radi obeležili 20. let sodelovanja, povezovanja, druženja, dobrodelnosti, srčnosti, zabave in raznolikih doživetij – vse kar Živ Žav predstavlja. V taki obliki, kot smo je vajeni, letos ne bo mogoče, a to ne pomeni, da nismo našli poti in načinov kako pripraviti otrokom nepozabno zabavo, odrasle pa spodbuditi k dobrodelnosti in srčnosti.

Letošnji Živ Žav bo potekal dopoldne, kar 7 dni zapored se bodo po vseh enotah in oddelkih odvijali znani kotički Živ Žava: ličenje, friziranje, ustvarjalne delavnice, eksperimenti in čarovnije, igre z vodo, gasilci, policaji, glasba, ples in rajanje… Ob sedmih prav posebnih dopoldnevih, ki bodo namenjeni najmlajšim, za družine pripravljamo tradicionalni srečelov in sejem unikatnih izdelkov; razstavo, ki bo povezovala vseh šest enot in predstavila 20. let Živ Žava; poskrbeli bomo tudi zato, da ne boste lačni ter še nekaj spletnih presenečenj…

Spet nam bo lepo. To bodo letos začutili predvsem naši najmlajši, ki so srce Živ Žava, mi pa se bomo skupaj z njimi veselili in skozi njihove oči, besede in občutke začutili energijo in ljubezen Živ Žava. 

Kako se bodo odvijali čarobni dopoldnevi vam razkrijemo kmalu... 

Takole je bilo, prilagojeno, a zelo doživeto in lepo: https://www.vrtecandersen.si/sl/20-ziv-zav