Za starše

Letošnji Teden otroka nas s sloganom RAZIGRAN UŽIVAJ DAN spodbuja k igri, ki nas povezuje, sprošča, razvija domišljijo, ustvarjalnost, krepi telo in lepša naš vsakdan.

Spodaj najdete ideje za nasmejane in igrive popoldneve.
Anketa o zadovoljstvu staršev 2021

Junija 2021 smo starše povprašali o zadovoljstvu z vrtcem. Skušali smo zajeti čim več področij, od uvajanja v vrtec, programa, odnosov, komunikacije, prehrane do  administrativnih zadev. V priloženem dokumentu je svetovalna delavka povzela rezultate. 

Šola za starše

Šole za starše v našem vrtcu potekajo že več kot desetletje. Gre za obliko sodelovanja s starši, kjer se s priznanimi strokovnjaki s področja predšolske vzgoje pogovarjamo o razvoju in vzgoji otrok, izmenjujemo izkušnje ter iščemo odgovore na vaša vprašanja.

Srečanja bodo potekala v telovadnici enote Marjetica oziroma preko spletne aplikacije ZOOM

Ideje, ko je otrok doma

Čez vikend, popoldan, med počitnicami oziroma kadarkoli je otrok doma potrebujemo ideje za njegovo zaposlitev ali kvalitetno preživljanje časa z otrokom. Nekaj smo jih zbrali, da si naredite dragocene minutke skupaj še bolj kvalitene. 

Izzivi vzgoje - strokovni prispevki za starše

Strokovni prispevki so povzetki iz različne stokovne literature, ki so v pomoč staršem pri izzivih predšolskega obdobja. Za več informacij o posamezni tematiki oziroma za individualno pomoč pri vzgoji doma se obrnite na našo svetovalno službo. 

Uporabna literatura za starše

Tukaj najdete različne vsebine o vzgoji, razvoju in učenju vaših malčkov.