Šola za starše

V torek, 29. 9. 2020, ob 17. uri, vabljeni v telovadnico enote Marjetica na prvo srečanje z naslovom POMEN DRUŽINE NA VZGOJO OTROK. Z nami bo dr. Tadeja Nemanič Milivojevič, Imago terapevtka. 

Pridružite se nam, prisluhnite, vprašajte in razpravljajte o zanimivi temi, izmenjali si bomo izkušnje ter odgovorili na vsa vaša vprašanja in dileme. 

Povezava do več informacij

 

Šole za starše v našem vrtcu potekajo že več kot desetletje. Gre za obliko sodelovanja s starši, kjer se s priznanimi strokovnjaki s področja predšolske vzgoje pogovarjamo o razvoju in vzgoji otrok, izmenjujemo izkušnje ter iščemo odgovore na vaša vprašanja.

Nadaljnja srečanja v vrtčevem letu 2020/21 bodo:

 

10. 11. 2020: RAVNOTEŽJE MED ZAHTEVAMI, POHVALO IN KRITIKO V VZGOJI (Mestna ZPM Ljubljana)

17. 11. 2020: KOMUNIKACIJA V VZGOJI (Mestna ZPM Ljubljana)

Predavanja Mestne zveze prijateljev mladine Ljubljana potekajo v sklopu programa ZAVESTNO STARŠEVSTVO, ki je sofinancirano preko javnega razpisa MOL.

 

Ideje, ko je otrok doma Ideje, ko je otrok doma

Čez vikend, popoldan, med počitnicami oziroma kadarkoli je otrok doma potrebujemo ideje za njegovo zaposlitev ali kvalitetno preživljanje časa z otrokom. Nekaj smo jih zbrali, da si naredite dragocene minutke skupaj še bolj kvalitene. 

Povzetki šol za starše Povzetki šol za starše

Tudi v letošnjem letu se bomo trudili, da bo za vsako srečanje Šole za starše vsem, ki vas tema zanima, na voljo povzetek vsebine.