Živ Žav je uspel

Množice obiskovalcev, ter množica ustvarjalcev - prostovoljcev iz vrst sodelavcev vrtca in staršev, smo ustvarili neponovljiv, vrhunski dogodek namenjen otrokom, s ciljem polniti sklad vrtca in se ob tem imeti zelo lepo. Uspelo je, pokalo je od energije, srčnost je žarela v vse smeri.  

Zahvala gre v prvi vrsti celotnemu timu prostovoljcev Živ Žava. Organizirali in izpeljali smo kotičke, nastope na odru, sejem, srečelov, prodajo hrane, izmenjevalnice, gasilce, policiste in reševalce. Vsak prostovoljni sodelavec je bil ključni, da se je zložilo v vrhunskost. Na drugi strani pa je pomemben tudi vsak posamezni obiskovalec, od najmlajših, ki še ne hodijo, a moćno čutijo srčnost, ki preveva dogodek, do vseh Andersenčkov, tistih iz vrtca in tistih, ki pridejo nazaj iz šolem ter vseh staršev zdajšnjih in bivših, ter bodočih.

Soustvarjamo skupnost, ki povezano skrbi za otroke in dajemo drug drugemu tisto, kar v današnjem svetu vse prevečkrat pogrešamo. To so nasmehi, objemi, iskrivi pogledi, iskreno veselje, klepetanje in spomini.

Lepo je bilo. Lepo je že 22 let. Ponosni in hvaležni smo. 

Hvala vam!