Živ Žav

Živ Žav 2024 Živ Žav 2024

1. junija vas vabimo na naš dobrodelni Živ Žav, ki ga že dobri dve desetletji prostovoljno pripravljamo sodelavci in starši. Za otroke, za sklad in vse nas, da se napolnimo z dobro energijo. Veliko doživetij v enem dopoldnevu, za vsakogar nekaj in vse za vse. 

Živ Žav 2023 Živ Žav 2023

Bilo je čarobno. Bilo je srčno. Bilo je Andersenovo. 

3. junija 2023 smo na tradicionalnem dobrodelnem Živ Žavu, ki ga sodelavci vrtca in starši prostovoljno organiziramo že 22 let, ustvarili vrhunsko dopoldne doživetij za otroke. Spet je bilo veselo, poučno, z dobrodelno noto, saj je šel ves izkupiček v sklad vrtca. Hvala vsem obiskovalcem za obisk, hvala vsem prostovoljcem za izvedbo.

 

 

Živ Žav 2022 Živ Žav 2022

21. dobrodelni Živ Žav je bil spet v obliki, ki smo jo poznali do leta 2019, torej pred korono. Kotički, nastopajoči, sejem, srečelov, gasilci, policisti, reševalci in druge dogodivščine. Živ Žav vsako leto naredimo delavci in starši vrtca prostovoljno, da gre ves izkupiček v sklad našega vrtca. 

 

Živ Žav 2021

Pred nami je že 20. jubilejni ŽIV ŽAV. Kljub razmeram, v katerih smo se znašli, bi radi obeležili 20. let sodelovanja, povezovanja, druženja, dobrodelnosti, srčnosti, zabave in raznolikih doživetij – vse kar Živ Žav predstavlja. V taki obliki, kot smo je vajeni, letos ne bo mogoče, a to ne pomeni, da nismo našli poti in načinov kako pripraviti otrokom nepozabno zabavo, odrasle pa spodbuditi k dobrodelnosti in srčnosti.

Živ Žav 2020

Zaradi razglašene epidemije in prepovedi združevanja množic na javnih mestih bo junijski Živ Žav 2020 odpadel. 

Letos bo odpiranje vrtca po 9 tednih nadomestilo Živ Žav, saj bomo obdobju ponovnih snidenj in novega grajenja Andersenove skupnosti dali pomen in pozornost enakovreden energiji in vnemi, ki jo izrazimo na vsakoletnem Živ Žavu. 

ŽIV ŽAV 2019 ŽIV ŽAV 2019

Delavci vrtca se v sodelovanju s starši z različnimi aktivnostmi trudimo nadgraditi obstoječe vzgojno-izobraževalne programe in omogočiti vsem otrokom kakovosten in prijazen vrtec. Osrednja aktivnost, ki jo v letu 2019 organiziramo že 18. leto, je Andersenov dobrodelni Živ Žav.