Poletno poslovanje enot

Enote Andersen, Marjetica, Lastovica in Polžek poslujejo oba meseca na svoji lokaciji. Oddelka Polžka se 30. avgusta preselita v Marjetico. 

Enota Krtek bo od ponedeljka, 12. julija, do petka, 20. avgusta, gostovala v enoti Andersen. Po 23. avgustu bodo spet v svojih prostorih.

Enota Palčica bo od ponedeljka, 19. julija, do petka, 20. avgusta, gostovala v enoti Lastovica, s 23. avgustom pa se vrne v svoje igralnice. 

Tekom poletja vas bomo obveščali o morebitnih spremembah načrta, saj bomo iz tedna v teden spremljali dejansko prisotnost otrok. Gostovanja enot potrebujemo za racionalizacijo poslovanja in zaradi vzdrževalno investicijskih del. O združevanju oddelkov s sosednjimi sobami vas bodo sproti obveščale strokovne delavke. 

Starši imate od junija do konca septembra možnost poletnih rezervacij, ki jih je potrebno napovedati teden dni prej. Za tiste otroke, ki odhajajo v šolo ali iz drugih razlogov ne bodo več obiskovali vrtca, je obvezna izpisnica iz vrtca in sicer 15 dni pred zadnjim dnem v vrtcu. Vsi obrazci so na tej povezavi.