14. Živ Žav je bil prekrasen

 

Bilo je nekoč ... in bilo je 6. junija.

Naš 14. Živ Žav je uspel do popolnosti. Vzdušje, velik obisk, nešteto kotičkov, nasmejani Andersenovi prostovoljci in zelo velik izkupiček za sklad. Vse to in še več, v enem dopoldnevu, uspe le ekipi, ki verjame v dobrodelnost, otroke in ima veliko srce. Hvala vsakemu, ki je soustvaril te trenutke.

Nekaj trenutkov smo ujeli, da jih delimo z vami:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kaj je Živ Žav

Delavci vrtca se v sodelovanju s starši z različnimi aktivnostmi trudimo nadgraditi obstoječe vzgojno-izobraževalne programe in omogočiti vsem otrokom kakovosten in prijazen vrtec.

Osrednja aktivnost, ki jo v letu 2015 organiziramo že 14. je  Andersenov Živ Žav

Prvo soboto v juniju bo med  9. in 13. uro, potekala čarobna prireditev za otroke, starše in ostale prijatelje vrtca na igrišču enote Marjetica.

Na odru bodo nastopili otroci, starši, strokovne delavke in drugi sodelavci. Poleg glavnega prizorišča bomo dopoldan popestrili s čarobnimi kotički z različnimi aktivnostmi. Organizacija našega Živ Žava vsako leto zahteva veliko aktivnosti, dobre volje in prostovoljnega dela zaposlenih in staršev v našem vrtcu. Nič pa ne bi bilo brez zvestih obiskovalcev Živ Žava.  

Kot vsako leto je tudi letos osnovni namen prireditve zbrati čim več denarnih sredstev za Sklad Vrtca Hansa Christiana Andersena. Sklad našim malčkom iz socialno šibkejših družin omogoča udeležbo na zimovanjih in letovanjih, ter vsem otrokom vrtca bogati dejavnosti z nakupom materialov in pripomočkov za kvalitetnejše bivanje v vrtcu.

Celoten izkupiček Andersenovega Živ Žava, ki ga dobimo predvsem iz donacij, srečelova, sejma izdelkov in druge prodaje, je namenjen Skladu.