15. ŽIV ŽAV uspel!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Delavci vrtca se v sodelovanju s starši z različnimi aktivnostmi trudimo nadgraditi obstoječe vzgojno-izobraževalne programe in omogočiti vsem otrokom kakovosten in prijazen vrtec. Osrednja aktivnost, ki jo v letu 2016 organiziramo že 15. leto, ]je Andersenov dobrodelni Živ Žav. Letos ga bomo posvetili Ljubljani - Zeleni prestolnici Evrope 2016.

Prvo soboto v juniju, 4. 6. 2016, bo med 9. in 13. uro, potekala dobrodelna, zabavna prireditev za otroke, starše in ostale goste vrtca, na igrišču enote Marjetica. Celoten izkupiček Andersenovega Živ Žava, ki ga dobimo predvsem iz donacij, srečelova, sejma izdelkov in druge prodaje, je namenjen skladu.

Na odru bodo nastopili otroci, starši, strokovne delavke in drugi prijatelji vrtca. Poleg glavnega prizorišča bomo dopoldan popestrili s zelenimi kotički z različnimi aktivnostmi za otroke. Vsako leto nas razveseljuje tudi bogat srečelov. Za hrano in pijačo obiskovalcev je vedno poskrbljeno. Organizacija našega Živ Žava vsako leto zahteva veliko aktivnosti, dobre volje in prostovoljnega dela zaposlenih in staršev v našem vrtcu.

Kot vsako leto je tudi letos osnovni namen prireditve zbrati čim več denarnih sredstev za Sklad Vrtca Hansa Christiana Andersena. Sklad našim malčkom iz socialno šibkejših družin omogoča udeležbo na zimovanjih in letovanjih, ter vsem otrokom vrtca bogati dejavnosti z nakupom materialov in pripomočkov za kvalitetnejše bivanje v vrtcu.

Pomagajte nam tudi vi z idejo za zeleni kotiček, z nastopom na odru ali z materiali za srečelov. Pišite nam na tina.mercnik@guest.arnes.si ali nas pokličite na 01/5838211.

Lanski Živ Žav je bil prekrasen

Naš 14. Živ Žav je uspel do popolnosti. Vzdušje, velik obisk, nešteto kotičkov, nasmejani Andersenovi prostovoljci in zelo velik izkupiček za sklad. Vse to in še več, v enem dopoldnevu, uspe le ekipi, ki verjame v dobrodelnost, otroke in ima veliko srce. Hvala vsakemu, ki je soustvaril te trenutke.

Nekaj trenutkov smo ujeli, da jih delimo z vami: