Aktualne informacije

Centralni čakalni seznam

Z dnem 17. 5. 2019 čakalna lista po vrtcih ni več veljavna. Nesprejeti otroci so se združili na centralni čakalni seznam - CČS. Za več informacij se obrnite na spletno stran:  https://www.ljubljana.si/sl/mestna-obcina/

2 skupini sta na kmetiji

Kar ne nehajo se izmene kmetij v naravi in tudi tokrat sta se na tridnevne dogodivščine odpravili 2 skupini. Tokrat skupini Alenke in Špele, ter Nadke in Petre. Res veliko se jim dogaja.

Andersen in Krtek na kmetih

Skupina Maje in Simone iz Krtka, ter skupina Karmen in Darje iz Andersena že veselo raziskujeta kmečko življenje. Do petka jih ni v Ljubljani.

2 skupini Andersena na kmetiji

 Otroci skupin Manca/Tjaša in Štefka/Tjaša so že na kmetiji. Lepo jim je. Kljub dežju bo vse polno dogodivščin v teh 3 dneh.

Beri naprej

Andersenovi hodimo in tečemo

 Bili smo na Poti okoli Ljubljane. Rekordno število nas je prehodilo kar cel krog. Vzporedno je Andersenova trojka premagala Golovec in 12,5 kilometrov.

Beri naprej

Hodimo po POTI

 Vreme nas ni ustavilo in šli smo po ljubljanski Poti ob žici. Ponosni smo na to, da smo Ljubljančani in hvaležni za prednike, da mi lepo živimo.

Beri naprej

2 skupini na kmetji

 Otroci so bili z vzgojiteljicami 3 dni na kmetiji. Skupini Anje in Urše, ter Tjaše in Maje, kar pomeni, da se je Palčica družila z Lastovico kot v pravljici Hansa Christiana Andersena.

Beri naprej

Otroci so na kmetiji

 Otroci skupin Bernarde/Nataše in Betti/Violete, iz enot Krtek in Lastovica, že veselo doživljajo tridnevni potep od doma. Na kmetiji jim je in jim bo lepo vse do srede.

Beri naprej