Aktualne informacije

Naj ŠPORTNI vrtec smo!

Na razpisu ministrstva smo dokazali, da smo eden izmed najbolj športnih vrtcev v Sloveniji in zdaj nosimo titulo NAJ ŠPORTNI VRTEC. Naši gibalnih dejavnosti ni konca in prislužili smo si tudi denarno nagrado, ki jo bomo namenili športni opremi, da bomo še lažje gibali.

Beri naprej

Množični tek

Tekli smo na različnih koncih in krajih, saj smo del Množičnega teka za otroke -“Začni mlad, tekmuj pošteno”, ki poteka ob podpori UNESCO sklada za boj proti dopingu in v organizaciji Atletske zveze Slovenije.

Beri naprej

Teden mobilnosti

 Ta teden je Teden mobilnosti, ko se urimo in pogovarjamo o čistih oblikah prometa. Kolesarimo, rolamo, hodimo, se vozimo z avtobusi in se skupaj vozimo do vrtca.

Beri naprej

Očistimo Slovenijo

 Sodelujemo v akciji Očistimo Slovenijo. Najprej smo se pogovarjali, se učili, razmišljali, potem smo šli pa v akcijo po širšem okolišu naših enot. Dejansko smo naredili lepšo Šiško. Ponosni smo na naše otroke, saj jim je mar.

Ožbej ve zakaj in kako očistiti Slovenijo - prisluhnite mu.

Beri naprej

Enota Polžek se odpira ob 6:30

S torkom, 11. 9. 2018, se zaradi potreb družin enota Polžek odpira ob 6:30.

Novi igrali za jasli

 Takoj, ko je pokukal sonček, smo otvorili novi igrali na jasličnem igrišču enote Andersen. Zdaj ponuja igrišče dodatne dogodivščine.

Beri naprej

Vrtčevo leto 18/19 je tu!

 Vrtčevo leto 2018/19 je tu in veselimo se novih Andersenovih otrok. Preko 180 malčkov bo z nami soustvarjalo leto. Skupaj se bomo veselili, se potepali, raziskovali, se objemali, se igrali, si ponagajali in včasih bomo skupaj tudi jokali, saj so vsa čustva del našega vsakdana. Dobrodošle družine in že vnaprej hvala, ker nam zaupate.

Spoznavamo Cankarja

 V Cankarjevem letu ne gre brez Cankarja. Prebirali smo ga in obiskali njegovo Vrhniko. 

Beri naprej