Aktualne informacije

Razprodana predstava Sneguljčica in sedem palčkov

V torek, 18. decembra, bo Andersenov gledališki ansambel ob 16., 17. in 18. uri uprizoril Sneguljčico in sedem palčkov. Predstavo pripravljamo za vas, da vam polepšamo dni in ob tem napolnimo sklad vrtca. 

Med prazniki v enoti Andersen

V dneh okoli božiča do leta 2019 bomo poslovali le v enoti Andersen. V ponedeljek, 24. decembra, četrtek, 27. in petek, 28. decembra, ter ponedeljek, 31. decembra, bodo otroci vseh enot v enoti Andersen, Rašiška 7, saj pričakujemo občutno manj prisotnih otrok. Starše prosimo, da odsotnost otrok za te dni, čim prej označite v aplikaciji WEB vrtec, saj nam s tem pomagate pri racionalni organizaciji poslovanja.

Vse enote spet poslujejo po ustaljenem urniku od 3. januarja 2019.

Sejmi za sklad

 Hvala vsem, ki ste v četrtek popoldan ob druženjih in delavnicah prispevali čas, energijo in denar za sklad vrtca, saj smo za zagotavljanje enakih pogojev za vse otroke, nabrali kar 2.500 evrov. Andersenovi smo neverjetni.

Beri naprej

Enote v praznični preobleki

 Enote smo odeli v čarobni ambient, da nam je še bolj lepo in toplo pri srcu. Zdaj z radostjo čakamo na dedka Mraza in vse ostalo kar prinaša decembrski čas.

Beri naprej

Razstavljamo na LikFESTu

 Naše mojstrovine na temo (o)KROG so razstavljene na LikFestu Pionirskega doma. Ponosni smo, ker smo izkazali svojo ustvarjalnost in domišljijo. Vabljeni na razstavo na Komenskega.

Beri naprej

Jesenska potepanja

 Jesenske dogodivščine so barvite in slikovite.

Beri naprej

Čebelice, čebelice

 Ob slovenskem tradicionalnem zajtrku smo spoznavali čebelice, katerih prijatelji smo. Počasi se zavedamo pomena čebel in jih bomo čuvali.

Beri naprej

ŠOLA ZA STARŠE

Vabljeni na ŠOLO ZA STARŠE, ki bo v torek, 20.11.2018, ob 17.uri, v telovadnici enote Marjetica. Z nami bo psihologinja Lea Beznik. Naslov srečanja je KAKO POMAGATI OTROKU DO SAMOZAVESTI? Za brezplačno varstvo otrok bo poskrbljeno v bližnji igralnici.