Aktualne informacije

Otroci na Planini pri Jezeru in kmetiji v Logarski dolini

 Skupini Bojane/Ines in Katarine/Barbare sta se javili iz zelenih planin, skupina Kristine/Irene pa iz zelenih dolin. Krasno jim je.

Beri naprej

Fantastičen Živ Žav

 Andersenova prostovoljna ekipa delavcev in staršev je pripravila fantastičen 18. Živ Žav. Na stotine obiskovalcev, pestri nastopi na odru, zanimivosti v kotičku in posebna doživetja za otroke in odrasle so stkala dogodek, ki mu ni para. 4998,89 € smo nabrali za sklad Vrtca Andersen, ki pomaga družinam, da imajo otroci lepa otroštva in otroci pestre predšolske izkušnje. Več utrinkov iz Živ Žava je tu.

Čofotamo tudi v Šiški

 Ko bi vi vedeli kako lepo se imamo v bazenu. Vsak dan čofotanje in učenje veščin, da bomo enkrat plavali.

Beri naprej

Palčica na morju

 Otroci Palčice so odpotovali na morje, da se naužijejo morskih radosti. Ta teden jim je vreme naklonjeno.

Beri naprej

Otroci so na morju 5 dni

Otroci so že javili, da so pripotovali v Špadiće. Tokrat bo 5 dni na morju rekordno število otrok in že javljajo, da se imajo kljub dežju prav super. Posijalo je, in še bo, tudi sonce.

Beri naprej

Centralni čakalni seznam

Z dnem 17. 5. 2019 čakalna lista po vrtcih ni več veljavna. Nesprejeti otroci so se združili na centralni čakalni seznam - CČS. Za več informacij se obrnite na spletno stran:  https://www.ljubljana.si/sl/mestna-obcina/

2 skupini sta na kmetiji

Kar ne nehajo se izmene kmetij v naravi in tudi tokrat sta se na tridnevne dogodivščine odpravili 2 skupini. Tokrat skupini Alenke in Špele, ter Nadke in Petre. Res veliko se jim dogaja.

Andersen in Krtek na kmetih

Skupina Maje in Simone iz Krtka, ter skupina Karmen in Darje iz Andersena že veselo raziskujeta kmečko življenje. Do petka jih ni v Ljubljani.