Aktualne informacije

ŠOLA ZA STARŠE

Vabljeni na ŠOLO ZA STARŠE, ki bo v torek, 27.2.2018, ob 17.uri, v telovadnici enote Marjetica (Bitenčeva 4). Z nami bo pedagoginja Tanja Povšič, s katero se bomo pogovarjali o tem, kako naše malčke učiti, da bodo notranje zadovoljni in srečni. V primeru, da nimate varstva v času predavanja, bo za vaše malčke poskrbljeno v bližnji igralnici.

Vpišite otroka v naš vrtec

Vpis za jesen poteka do 15. 3. 2018. Letos je nekaj novosti, zato preberite spodnje priponke.

Vsak delovni dan smo vam na voljo za dodatne informacije in sicer preko e-pošte vrtec.andersen@guest.arnes.si ali telefona 01/583 82 11, med 7. in 15. uro oziroma ob sredah do 17. ure.

Beri naprej

Pustna povorka odganjala zimo

 Andersenova pustna povorka je šla po Šiški in glasno odganjala zimo. Zbrale smo se maškare vseh sort in velikosti, ter norčavo pokazale, da Andersenovi spoštujemo tradicijo.

Beri naprej

Prešeren na obisku pri Andersenu

 Ko Prešeren sreča Andersena je veselje v hiši in kultura na prvem mestu. Letos mu je tudi Julija rekla "da".

Skupaj smo zapeli himno...

Beri naprej

S kurenti odganjamo zimo

 Prišli so samo za nas, da skupaj odženemo belo zimo. Orači so pripeljali kurente in glasno smo poskakovali, da bo prišla pomlad. Posnetek pove več od zapisanih besed ...

Beri naprej

Krtek in Marjetica na zimovanju

 Otroci iz Krtka in Marjetice so se odpravili na Gorenjsko in preživeli pet nepozabnih dni v družbi svojih prijateljev. Sankanje, smučanje, igre na snegu in skriti zakladi so jim popestrili dneve od doma. 

Beri naprej

Sneg nas razveseljuje

  Sneg je, sneg je! Za nas je to neskončen vir veselja, ustvarjalnosti in druženja.

Beri naprej