Aktualne informacije

Drsamo

Veliko že znamo, zdaj pa še več. Kos smo ledenim površinam in se že veselimo velikega drsališča v centru Ljubljane.

Beri naprej

Slovenski tradicionalni zajtrk

Dan slovenske hrane smo obeležili s tradicionalnim slovenskim zajtrkom. Jedli smo kruh, maslo, med, jabolko, kivi in pili mleko, vse slovenskega porekla.

Plavamo!

 Zaključila se je naša jesenska sezona plavanja. V vodi smo bili kot morski psi in delfinčki. Vsakokrat se imamo krasno. Nasmeh do ušes pove več kot tisoč besed. Spomladi nadaljujemo.

Beri naprej

Gozdni vrtec smo

 Postali smo del Mreže gozdnih vrtcev Slovenije. To je dokaz, da dobršen del dejavnosti, ciljev in časa preživimo v naravi, sploh v gozdovih. Dobro prakso širimo in jo izboljšujemo. Ponosni smo na to.

Jesenska doživetja

 Jesen nam je ponudila množico priložnosti, da smo jo doživeli na tisoč in en način in se ob tem imeli zelo lepo.

Beri naprej

Andersenovi smo tekli na maratonu

 Andersenovi smo že tradicionalno tekli na 10-, 21- in 42- kilometrski trasi Ljubljanskega maratona. Hvaležni smo za vse Andersenove navijače, saj ste nam olajšali korake do cilja. Bil je nepozaben dan.

Beri naprej

Izdelali smo ptičje valilnice

 V sodelovanju z društvom DOOPS in podjetjem Bosch smo cel mesec izdelovali ptičje valilnice, da poskrbimo za ptičke, saj nam lepšajo dneve. Izdelali smo jih skoraj 100. Ptički bodo v njih valili na drevesih Tivolija in živalskega vrta.

Beri naprej

Najbolj množičen tek

 Pridružili smo se pobudi Atletske zveze in tekli najbolj množičen tek v Sloveniji. Tek je za nas nekaj naravnega in zabavnega.

Beri naprej