Aktualne informacije

Hvala za dobrodelne prispevke

Sejmi po enotah, ki so jih pospremile delavnice otrok s starši, so uspeli v vseh ciljih. V veselje nam je, da smo napolnili sklad vrtca z dobrimi 3.400 evri, zato se družinam zahvaljujemo za dobrodelne prispevke, ki bodo otrokom v vrtcu polepšali otroštvo. 

Beri naprej

Združevanja med prazniki

Od petka, 27. 12. 2019 do vključno petka, 3. januarja 2020, bodo naše enote združene, saj predvidevamo malo število prisotnih otrok.

Odprta bo enota Andersen, na Rašiški 7.

V ponedeljek, 6. 1. 2020, ponovno opiramo vrata vseh šestih enot. 

Mi še vedno plavamo

Vsake 2 tedna drugi dve skupini. Vsi nasmejani do ušes in ob koncu polni novih veščin. Plavanje nas pomirja, uri, razgiba, druži in navda s pozitivno energijo. 

Beri naprej

Poligon slepih

Videli smo kako je, če ne vidimo. Drug svet, ki si ga želimo spoznati, da bomo sočutni. 

Beri naprej

Erasmus projekt

Začeli smo nov mednarodni projekt Erasmus +. Strokovni delavci iz Italije, Litve in Finske bodo z nami raziskovali dobro prakso pedagogike v naravi. Delegacija Andersenovih je uspešno predstavila vrtec na uvodnem srečanju v Reggio Emilii, v Italiji. 

Beri naprej

Obiskali smo Kekca

Srečali smo Kekca, pregnali Bedanca in se posladkali pri teti Pehti. Bedanc je zbežal na Špik, mi smo pa nahecali naše vzgojiteljice. Bilo je nepozabno, četudi nas je bilo malo strah. 

Beri naprej

Čehinje na strokovnem obisku

Na dvodnevni strokovni ogled in posvet je prišla ekipa čeških ravnateljic in vodij vrtcev. Opazili so sproščenost in svobodo otrok v našem vrtcu, njihovo samostojnost in naš pristen odnos do otrok. Pohvalili so nas, ker zelo dobro izkoriščamo prostor, ki ga imamo. Začutili so, da smo vrtec s srcem. 

Beri naprej

Naj športni vrtec smo

Tretje leto zapovrstjo smo razglašeni za naj športni vrtec v Sloveniji. Priznanje nam je podelilo pristojno ministrstvo.