Aktualne informacije

Otroci na kmetiji

3 - 4 letniki enote Andersen, so se z Meto in Majo odpravili na kmetijo in javili, da so srečno prispeli na cilj. Začela se je dogodivščina kot je še ni bilo.

Centralna čakalna seznama

Centralna čakalna seznama za vrtčevo leto 2018/2019 in informacija za starše so objavljeni na spletni strani MOL na povezavi:  https://www.ljubljana.si/sl/aktualno/centralni-cakalni-seznam-ljubljanskih-vrtcev-za-solsko-leto-201819/.

Marjetice na kmetiji

Otroci oddelkov Eve/Irene in Natalije/Nataše so se javili iz kmetije. Pravijo, da jim je zelo zanimivo in da je lepo vreme.

Otroci so na kmetijah

 Otroci s Tami, Tanjo in Tatjano, enote Andersen in otroci z Jasmino in Nino, enote Marjetica, so javili, da so srečno prispeli na kmetijo v Poljanski dolini. Istočasno so otroci iz Marjetice, ki so s seboj peljali Darjo in Sanjo, javili, da so prispeli v Logarsko dolino. Uživajo v dogodivščinah.

Beri naprej

Dan seniorjev

 V vrtec smo povabili babice in dedke, ter z njimi preživeli igrivo dopoldne na igrišču, ob bajerju, v Mostecu in bližnjih gričih. Redkokdaj začutimo toliko pozitivizma kot na ta dan. Hvala babice in dedki, bilo nam je nepozabno lepo.   

Beri naprej

Tek trojk in pohod

 

Andersenova tekaška in pohodna reprezentanca na 62. Poti spomina in tovarištva. Že osem let nam ta dogodek polni baterije in nas povezuje na prav poseben način. Neopisljivo in neprecenljivo.

Beri naprej

Po Poti spominov in tovarištva

 Mali in veliki Andersenovi, od 2. leta dalje, smo ponosno korakali po Poti spominov in tovarištva, ter se ob tem  učili o preteklosti Ljubljane in pogumnih Ljubljančanih.

Beri naprej

Andersenove igre

 Andersenov mesec se je zaključil na najlepši način. Sodelovali smo otroci, starši in delavci vrtca in se skupaj igrali. Zabavno popoldne je napolnilo naša srca z radostjo in sklad za dobrih 250 €. Hvala vsem, ki ste soustvarili igrivo popoldne.

Beri naprej