Aktualne informacije

Krtek z Andersenom na zimovanju

Otroci skupin Marije/Katarine in Tami/Tanje so se javili, da so veselo prispeli v Hotel Rute, kjer bodo preživeli 5 zimskih dni. 

Zimovanje v Kranjski gori

  Našli smo sneg. Družba je odlična. Mi smo zagnani. Škratki nam popestrijo popoldneve. Lepe sanje o doživetjih pa nam čarajo noči. Odlično se imamo. 

Beri naprej

Decembra smo mislili tudi na starejše

Decembra smo se družili z babicami in dedki, da slučajno ne bi bili osamljeni, saj jim premalokrat povemo, da jih imamo radi. 

Beri naprej

Zvezdica zaspanka

Andersenovo gledališče je odlično uprizorilo predstave, katerih izkupiček vstopnic je napolnil sklad vrtca z dobrih 1400 €, kar zadošča za vsaj 8 otrok, ki sicer ne bi mogli na bivanja v naravi, zaradi finančnih razlogov. Iz izkupička dobrodelnih akcij leta 2019 bomo v letu 2020 vsem otrokom namenili del sredstev za nadstandardne dejavnosti. 

Beri naprej

Sneg nas radosti

Sneg je! Sneg je! Daje nam zagon za vragolije in je veselje, ki mu ni para. 

Beri naprej

Hvala za dobrodelne prispevke

Sejmi po enotah, ki so jih pospremile delavnice otrok s starši, so uspeli v vseh ciljih. V veselje nam je, da smo napolnili sklad vrtca z dobrimi 3.400 evri, zato se družinam zahvaljujemo za dobrodelne prispevke, ki bodo otrokom v vrtcu polepšali otroštvo. 

Beri naprej

Mi še vedno plavamo

Vsake 2 tedna drugi dve skupini. Vsi nasmejani do ušes in ob koncu polni novih veščin. Plavanje nas pomirja, uri, razgiba, druži in navda s pozitivno energijo. 

Beri naprej

Poligon slepih

Videli smo kako je, če ne vidimo. Drug svet, ki si ga želimo spoznati, da bomo sočutni. 

Beri naprej