2018

Sneguljčica in 7 palčkov za sklad

Andersenove igralke in njihove pomočnice so z uprizoritvijo predstave vnesle radost v srca gledalcev in z njihovo pomočjo napolnile sklad za dobrih 1.400 evrov. Hvala ekipi, hvala gledalcem, skupaj zmoremo vse.  

Beri naprej

Andersenov zbor za naše srčke

 Andersenov zborček je imel turnejo po enota, obiskal pa je tudi Center Sonček in Mali dom, kjer so otroci in odrasli s posebnimi potrebami. Vsakomur, ki jim je prisluhnil so pričarali toplino decembrskih dni in spomnili na pomen odnosov, saj nas le ti bogatijo. Hvala ekipa za čarobnost, ki jo sejete po Šiški.

Beri naprej

Sejmi za sklad

 Hvala vsem, ki ste v četrtek popoldan ob druženjih in delavnicah prispevali čas, energijo in denar za sklad vrtca, saj smo za zagotavljanje enakih pogojev za vse otroke, nabrali kar 2.500 evrov. Andersenovi smo neverjetni.

Beri naprej

Enote v praznični preobleki

 Enote smo odeli v čarobni ambient, da nam je še bolj lepo in toplo pri srcu. Zdaj z radostjo čakamo na dedka Mraza in vse ostalo kar prinaša decembrski čas.

Beri naprej

Razstavljamo na LikFESTu

 Naše mojstrovine na temo (o)KROG so razstavljene na LikFestu Pionirskega doma. Ponosni smo, ker smo izkazali svojo ustvarjalnost in domišljijo. Vabljeni na razstavo na Komenskega.

Beri naprej