April 2019

Zeleni Jurij je prišel

 Jurjevali smo, da prinesemo dobro leto vsem in da bo dobro obrodilo. S pesmijo in dobrimi željami so naši koledniki razdelili brezove veje. Cenimo tradicijo.

Beri naprej

Andersenovi se družimo

 Enkrat na leto zberemo vso Andersenovo energijo na kup in seveda je najbolj prikladno, da je to v aprilu. Letos smo dobro energijo in voljo ponesli v središče Ljubljane, v Slovensko filharmonijo, kjer so samo za nas zaigrali Grdega račka. Ta mlajši so se medtem zabavali v Lastovici s Stenom Vilarjem.

Druženje financira sklad Vrtca Andersen.

Beri naprej

Izjemne Andersenove igre

 Andersenov mesec april smo preživeli s starši in otroki na igriv in hudomušen način. Vzdušje je bilo fenomenalno. Veliko obiskovalcev, zabavni kotički za igro in pozitivna energija okoli nas. Hvala vsem za soustvarjanje takega popoldneva.

Beri naprej

Tekli smo ob morju

 Tekaška ekipa je otvorila sezono ob morju. Na Istrskem maratonu smo se spodbujali in z nasmehi prileteli v cilj. Kmalu bomo na teku 3.

Beri naprej

Čakalna seznama za naš vrtec

1. aprila je zasedala komisija za sprejem otrok v vrtec za vrtčevo leto 2019/20. Sprejeli smo 116 otrok 1. starostne skupine in 30 otrok 2. starostne skupine. V razvojni oddelek bomo lahko sprejeli 1 otroka. Ker je bilo več vlog kot prostih mest je nekaj družin ostalo na čakalnih seznami: