Marec 2019

Otroci so na Pokljuki

 Otroci iz Lastovice in enote Andersen so bili pet dni na Pokljuki. V ponedeljek je snežilo, ostale dni pa je bila sončna pravljična dežela. Doživetja so bila nepozabna in neopisljiva.

Beri naprej

Vloga za sprejem v vrtec 2019/20

Vlogo za sprejem vašega otroka v naš vrtec lahko že oddate na novem obrazcu - VLOGA ZA VPIS V VRTEC 2019/20. Vloge sprejemamo do 15. marca za naslednje vrtčevo leto. Več informacij vsebuje Odlok o sprejemu v vrtec, oziroma nas pokličite na 01/5838211 ali pišite na vrtec.andersen@guest.arnes.si . Uradne ure imamo vsak dan od 7. do 15. ure, ter ob sredah do 17. ure.  

Otroci so na Pokljuki

 Otroci so se že javili. Pokljuka jim bo nudila petdnevno potepanje. Pravljični ambient poln gozdnih škratkov je tale naša Pokljuka.

Beri naprej

Otroci so v Gozdu Martuljku

 Otroci in vzgojiteljice so pet dni uživali v hotelu Rute v Gozdu Martuljku. Njihova dogodivščina je zajemala igro na snegu, smučanje, iskanje zakladov in zasledovanje škratov. Ni manjkalo niti pustnega karnevala.

Beri naprej

Kurenti so otvorili pustovanje

Obujamo slovensko tradicijo. Kurenti so z orači otvorili naše pustovanje. Četudi letošnje zime ni bilo potrebno odgnati smo veseli njihove pomladne energije in dobrovoljnosti. Skakali smo skupaj z njimi.

Beri naprej