September 2018

Fundacija za otroke

 Fundacija za otroke Vrtca Andersen je letos s strani podpornikov, ki ji namenjajo del dohodnine, nabrala preko 5.100 €. Z zbranim denarjem bomo lahko pomagali družinam, da se bodo otroci udeležili bivanj v naravi in ostalih nadstandardnih dejavnosti. V imenu otrok iskrena hvala za vsak evro.

Andersen = EKO VRTEC

 Odslej bo pri nas plapolala tudi zelena zastava, kot dokaz, da smo trajnostno naravnani in sposobni iz leta v leto nadgrajevati lastno ekološko prakso. Postali smo EKO VRTEC!

Beri naprej

Naj ŠPORTNI vrtec smo!

Na razpisu ministrstva smo dokazali, da smo eden izmed najbolj športnih vrtcev v Sloveniji in zdaj nosimo titulo NAJ ŠPORTNI VRTEC. Naši gibalnih dejavnosti ni konca in prislužili smo si tudi denarno nagrado, ki jo bomo namenili športni opremi, da bomo še lažje gibali.

Beri naprej

Množični tek

Tekli smo na različnih koncih in krajih, saj smo del Množičnega teka za otroke -“Začni mlad, tekmuj pošteno”, ki poteka ob podpori UNESCO sklada za boj proti dopingu in v organizaciji Atletske zveze Slovenije.

Beri naprej

Teden mobilnosti

 Ta teden je Teden mobilnosti, ko se urimo in pogovarjamo o čistih oblikah prometa. Kolesarimo, rolamo, hodimo, se vozimo z avtobusi in se skupaj vozimo do vrtca.

Beri naprej