Koledar

April 2018

Andersenov rojstni dan

(Ponedeljek)

Hans Christian Andersen se je rodil na današnji dan leta 1805. V čast nam je nositi njegovo ime. Naša zaveza je, da širimo njegove pravljice in ljubezen do knjig.

Danes je tudi uradni začetek našega, Andersenovega meseca.

Otvoritev svetlobnih sob

(Torek)

V kleti enote Krtek bomo otvorili temne sobane, kjer se bomo poigravali s svetlobo. Doživetje, ki ga še ni bilo.

Komisija za sprejem v vrtec

(Torek)

Danes zaseda komisija za sprejem otrok v naš vrtec, za šolsko leto 2018/19. Starši boste obvestila o sprejemu prejeli do sredine aprila.

Andersenov kros

(Četrtek)

Ob 10. uri bomo tekli na stadionu Ilirija, ker se radi gibamo in družimo. Če utegnete bomo zelo veseli vsakega navijača.

Istrski maraton

(Nedelja)

Andersenova tekaška reprezentanca bo otvorila tekaško sezono v Izoli. Tekli bomo na 10 in 21 kilometrov. Veseli bomo vsakega Andersenovega navijača.

ŠOLA ZA STARŠE

(Torek)

Praktično ŠOLO ZA STARŠE bodo tokrat vodili strokovni delavci Rdečega križa Slovenije. Predstavili nam bodo ukrepe prve pomoči otroku. Ob 17.uri se dobimo v telovadnici enote Marjetica. Organizirano bo brezplačno varstvo za vaše otroke.

Krvodajalska akcija Andersenovih

(Sreda)

Andersenovi že tradicionalno darujemo kri, saj se zavedamo pomena te dobrodelnosti in verjamemo, da se z dobrimi deli dobro tudi vrača k nam.

Andersenovo druženje

(Torek)

Za zaključek Andersenovega meseca se bomo starejši otroci družili v Mostecu in mlajši v enoti Lastovica. Za vse Andersen pripravlja posebni presenečenji.